Olemme Tuhmia Gekot

Kustannustehokas työkalu online menestyksin ja kaikkiin tarpeellisiin visuaalisen ilmeen luomiselle.

Web-Suunnittelu

Me luomme hyvä suunnittelu ja verkkosivuston, sekä majesteettisen suorituskyvyn sun yrityksen.

LISÄTIETOJA

Brändäys

Luomme ajaksi sinun tuotekuvan antamaan sen kautta sinulle kilpailuedun.

LISÄTIETOJA

Online Markkinointi

Yhtessa teemme työtä että toimittaa verkkoliikenne, kyselyihin, liiketoimintaan ja tulokseen.

LISÄTIETOJA

Meistä

ME OLEMME TUHMAT GEKOT

... joiden ahkerain sormea avulla me ohjelmoida ja suunnittelemme sinulle tilaustyönä mukautuva verkkosivu, joka auttaa sinua paremmin kommunikoida asiakkaiden ja seuraajansa kanssa, kasvattaa voiton ja luoda onnistunut yrityskuvaa. Meidän myöhemmin yhteistyötä kanssanne voimme tarjota sinulle online-markkinoinnin, joka antaa erinomaisia tuloksia oman yrityksen.

Me teemme yhteistyötä kaikenlaisten ja kaiken kokoisia yrityksin kanssa, tarjoamalla jokaisella samalla tavoin kustannustehokasta resurssien online menestys.

Meiden tavoitteenamme on olla ammattimainen Web-ohjelmointi ja graafisen suunnittelun yritys, luoda pitkäaikaisia suhteita asiakkaidemme kanssa ja auttaa heitä saavuttamaan ja ylittämään niiden tavoitteita. Uskomme, että panostamalla omien asiakkaidensa menestykseen, me luomme tilanteen, jossa itse olemme myös onnistunut.

Meidän työn alkuvaiheessa ja tutkimuksen vaiheessa, me kuuntelemme, oppia ja tarkastella mikä erottaa oman yrityksen erillään kilpailijasista ja miten parhaiten esitellä niitä vahvuuksia. Sieltä eteenpäin kehitämme suunnittelu ja web läsnäolo, joka vain ei myy oman brändin, vain se on puhdas ja visuaalisesti kaunis.

Seuraava askeli?
Se on helppo, vain ota yhteyttä meihin ja me teemme loput!

Lisätietoja tahansa palveluistamme soita: +372 50 30 036 tai vaihtoehtoisesti voit lähettää meille pyynnön sähköposti ulge@ulge.eu kautta ja me otamme sinuun yhteyttä.

Sinun ei tarvitse tietää kaikkea. Sinun tarvitsee vain löytää oikeat ihmiset.

 

Ulge Design Remy

 

Ulge Design Eveli

 

Laitteen reagoiva muotoilu, joka sopeutuu kaikkiin laitteisiin.

 

TUTUSTU MEIHIN TYÖHÖN

Mitä me teemme

PALVELUMME

Web-suunnittelu ja ohjelmointi

Täällä UlakasGeko Oy, me suunnittelemme, ohjelmoija ja rakentaa reagoiva sivustoja, jotka näyttää täydellisesti kaikissa laitteissa.

Meidän luova tiimi pyrkii yhdessä sinua että toimittamaan sinua sivusto, joka on houkutteleva, on kosketuksissa sun yleisöön, tukee markkinoinnin toimintaa ja toimittaa kyselyihin käytettävissäsi liikematkoilla.

Kanssa teemme yhteistyötä kaikentyyppisten yritysten, pienistä yhden miehen yrityksesin suuriin kansainvälisiin konserneihin.

Ole hyvä ota aika katsoa meidän tehdystä työstä luovaan ja verkkosuunnitteluprojekteihin saadaksesi selkeä käsitys meidän valmiuksia.

Sitten ota seuraava askel – Soita Meille TÄNÄÄN keskustelemaan sun seuraava projektisi.

Brändäys ja Luovuus

Onnistunut tuotemerkki on kuin taikaa, joka tapahtuu.
Se on paikka, jossa pitkäaikaisia asiakassuhteita muodostuvat, jossa etusija ja uskollisuus lukitaan, jossa saat mahdollisuuden kertoa oma tarinasi. Ei vain kaunis logo ja söpöjä grafiikka, jokaisen brändisi tarvitsee strategian, tietoa ja persoonallisuusta, joka johtaa liiketoiminnan kasvuun ja kilpailuedun.

Luovuus on enemmän kuin olla vain "erilainen".
Kuka tahansa voi suunnitella outo; se on helppoa. Ja kuka tahansa voi tehdä yksinkertaisia asioita monimutkainen. Mutta, mikä on vaikeaa on tehdä yksinkertainen niin yksinkertainen, että se yhdistää heti.

Se on luovuuden.
Ja luovuuden on vain niin hyvä kuin sen kyky auttaa sinua saavuttamaan tuloksia vastaan omia liiketaloudellisia tai organisaation tavoitteet. Toisin kuin muut tiedämme, tiimimme on suora-puhumisen ja kaupallisesti taju.

Emme salli toimettomuutta ja kärsimättömyysta. Rakastamme luovaa työtä, joka toimii, me tiedämme, mikä toimii, ja me tiedämme, että voimme tehdä sen toimimaan sinua.

Online-markkinoinnin kaikenlaisille yrityksille

Tämä on juuri sitä, mitä teemme täällä UlakasGeko OY.

Meidän tavoitteemme on auttaa sinua saamaan enemmän asiakkaita. Tarjoamme palvelua, joka tarvitaan, niin markkinoinnin sekä web hallinto, jotta tuloksen saavuttamiseksi, että tarvitset, niin sivuston kun sosiaalinen media.

Se vaatii luovuutta kirjoittaa pakottavia mainostekstiä kohdistettu virkaa ja laajaa tietämystä varmista, että ne ilmestyvät kaikki oikeassa paikassa.

Me teemme tämän kaiken sinulle, jotta sinä voit keskittyä missä sinä olet paras - oman yrityksesi johtamiseen.

Jos olet kiinnostunut ja tarvitset lisätietoja, kirjoita meille ulge@ulge.eu

Mielipiteitä

MITÄ HE SANOVAT MEISTÄ

Ota meihin yhteyttä

LUULETKO, ETTÄ TÄMÄ ON MITÄ TARVITSET?

Haluatko uudelleensuunnittelun yrityskuva, suunnitella tehokas verkkosivuilla tai muuta mainosmateriaalia, olemme mielellämme auttaa.

Soita meille: +372 50 30 036 tai kirjoittaa meille: ulge@ulge.eu.

Voit myös soittaa tai kirjoittaa meille Skypellä

Seuraa toimintaamme myös kautta